Kallelse årsmöte 2019

Välkommen till Spinndisc FK årsmöte 2019. Mötet kommer äga rum den 28 februari 2019, kl. 18.30 hemma hos Johan Gehrisch på Södra vägen 15 i Lund.

Läs mer

Öppet Klubbmästerskap i pargolf 23 September "Slaget vid Lund"

Öppet Klubbmästerskap i pargolf 23 September "Slaget vid Lund"

Den 23 september kommer Spinndisc FK att anordna första upplagan av "Slaget vid Lund" i samarbete med Kastaplast. Det kommer att vara en årlig dubbeltävling som vi redan nästa år siktar på att göra till en tvådagars turnering. Upplägget för detta år är dock simpelt, vi spelar en runda på St Hans och en runda på Bulltofta. Båda rundorna kommer vara "best shot". Det finns plats för max 36 par så in och anmäl er! Samling på St Hans klockan 09.00 vid hål 1. Anmälan kostar 200 kr paret för FPO och MPO och 100 kr paret för Junior och Amatör och görs genom att swisha till 0709117745 och märka betalningen med spelarnas namn. Målet är att alla pengarna ska gå tillbaka till spelarna. Sista anmälningsdag är 21 September 18.00. Varmt välkomna önskar Spinndisc FK! Alla är välkommna. Det bästa spinndiscparet vinner klubbmästartiteln och får skriva sina namn i det snygga vandringspriset.

"Slaget vid Lund" sponsrad av Kastaplast

Anmälan görs här: google form

Anmälda par: google dokument

Uppfiskade discar från dammen

Klubben gör minst en gång per år en rensning av discar i dammen på hål 5 på Bulltofta.
Nedan finner ni ett dokument med de discar som hittades. De ligger i karantän i 6 månader och därefter tillfaller de klubben. Man får enklast tillbaka sin disc om man kommer till klubbstugan de veckor Spinndiscen är på Bulltofta (se kalendern), ca 17.15 och 20.15 borde det finnas någon på plats.

Läs mer

Valborgsspinndisc på St Hans

Vi lägger upp grupperna idag så att vi börjar på hål 13, 12, 11, 10 osv så att vi kommer förbi grytan så fort som möjligt. Vi har bålhögen som tillfälligt hinder utan plikt. Man får backa i rät linje från korg max 5 meter så man är fri och slipper kasta från bålhögen. Välkommna till dagens valborsspinndisc på St Hans. Kommunen tänder bålet cirka 20.10. Tee off 18:00. Samling vid hål 1 kl 17.45.

SDGT sommartouren

Glöm inte att anmäla er och komma till sdgt (Skånska DiscGolf Touren). Man måste vara medlem i SSF för att få tävla. Tävlingsschema finns på sdgt.se. Anmälan sker på länkar för varje tävling på sdgt.se. Man måste skapa sig ett konto på discgolfmetrix för kunna anmäla sig. Vi börjar på lördag den 21 April 2018 på Bulltofta. Nästa hemmatävling är 11 Augusti på St Hans i Lund. Välkommna.